سویل قصد دارد که بازیکن را بخنداند، کاری سخت در یک بازی رایانه ای که به واسطه ساختار های آن امکان بهره گیری از بسیاری عوامل و ابزارهای خلق عنصر طنز در یک اثر را ندارد. مجموعه ای از موجودات افسانه ای و شخصیت های داستان های کهن در فضایی فانتزی و با ارتباطاتی امروزی در سویل گرد هم آمده اند تا با تاثیر گذارترین گفتار به نقد طنزآمیز ترین رفتار انسان امروز بپردازد.
سویل هوشمندانه طراحی شده است و به تعبیر بهتر طرحی هوشمندانه بوده است تا جایی که برای رسیدن به اهداف خود که همانا خلق فضایی طنز آمیز در قالب یک بازی سبک ماجرایی ( ادونچر ) است، نیازی به عوامل جذاب معمول ندارد. عواملی همچون بهره گیری از الفاظ رکیک و صحنه های تحریک کننده و یا خشونت.
اگر چه سیستم های رده بندی سنی بین المللی رده سنی بازی را +۷ و رده بندی ملی ایران ( اسراء) ، رده سنی مخاطب سویل را +۱۵ اعلام کرده اند، اما به جرات می توان گفت که بازی هم به لحاظ محتوی و هم به واسطه میزان پیچیدگی و ظرفیت ها سرگرم کنندگی چندان محدودیتی در سن و جنس مخاطب ندارد. بازی از همان ابتدا مورد توجه مخاطبین و منتقدان بازیهای رایانه ای قرار گرفت و به ظاهر با توجه به نوع پایان بازی، احتمال ادامه داستان در نسخ بعدی می رود. سویل داستان پادشاهی ستمگر و دیکتاتور است که در شورشی عمومی از تخت به زیر کشیده می شود. او که در جریان اتفاقاتی با دختری باهوش همراه شده، به دنبال آن است که پی به دلایل اصلی شورش مردم علیه حکومتش ببرد…